DE ANCIENT FACIAL OIL

 

De Ancient Facial Oil van VAJ Skincare is gebaseerd op technieken en ingrediënten uit de oudheid. Ancient Facial Oil van VAJ Skincare bestaat uit natuurlijke en biologische oliën die in de geschiedenis vele nuttige toepassingen hebben gehad. Met de kennis van nu heeft VAJ Skincare de krachtigste ingrediënten gekozen en gecombineerd om tot een synergie van ingrediënten te komen. Ancient facial oil is beschermend, voedend en hydraterend voor de huid. Het heeft een antimicrobiële werking en gaat veroudering van de huid tegen. Met deze facial oil in jouw skincare routine, geef je jouw huid de ondersteuning die het nodig heeft!

 

Hoe is de Ancient Facial Oil ontstaan?

De Ancient Facial Oil is gebaseerd op technieken en ingrediënten uit de oudheid. Inmiddels hebben we met behulp van wetenschap ontdekt dat veel ingrediënten en technieken ver op kennis van toen vooruitliepen. Een duidelijk voorbeeld op het gebied van huidverzorging is de mummificatie. Na duizenden jaren is de huid nog niet vergaan. Onze huid hoeft maar een mensenleven mee, daarom kijken we de kunst af.

 

Hoe gebruik ik Ancient Facial Oil van Vaj Skincare?

Breng de olie aan voor het slapen gaan. Tijdens de nachtrust krijgt de olie voldoende tijd om volledig in te trekken. Daarnaast heeft Ancient Facial oil een kalmerende werking die de nachtrust kan verbeteren.

 


Rating: 3.5595238095238 sterren
84 stemmen